Italiensk Kylling 03
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Dorthe Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 114119 gange,
og udskrevet 2012 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Ingeborg pedersen - 2014-06-22 13:04:12 Min familie er vilde med denne kyllingeret.Nem og velsmagende! Nicolas - 2009-07-18 12:20:34 Man skal aldrig bruge hakket tomater, da de er tilsat meget saltvand. Brug i stedet flået tomater, og hak dem selv. Dette kan gøres mens de stadig er i dåsen. Lene - 2009-06-01 12:22:12 Retten ville blive mere energirigtig og bedre for kolesteroltallet, hvis piskefløden blev erstattet af kaffeflæde eller madlavningsfløde. Saucen stivner ganske vist ikke så meget, men det betyder ikke noget, når der serveres ris til Per - 2009-05-30 16:26:20 Der er rigeligt med sauce, så der kan godt spares 1-2 dl. piskefløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne