Konsulindens chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : S.D. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hele æg og kold kaffe piskes til det skummer. Sukker og vanilje piskes i til det er tykt og skummende.
Mel, bagepulver og kakao sigtes sammen og blandes forsigtigt i. Smeltet afkølet smør blandes forsigtigt i. Dejen fyldes i en smurt sandkageform ca. 1.75 l og stilles i en kold ovn. Bages i 40-45 min. ved 200 grader C. alm. ovn Tips: Smager bedst med hvid glasur på. |
|
Opskriften er vist 25915 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Diana - 2017-03-18 17:59:49 Det smager også rigtig godt hvis man river skallen fra en appelsin og putter det i, den kan serveres lun samme med flødeskum hvor saften fra appelsinen er pisket i. Der skal jo ikke gå noget til spilde. buller - 2016-05-22 11:57:50 Jeg kommer 100g. chokolade i. Gitte - 2011-05-09 13:58:55 Kagen skal bages 1 time ved 160 grader - Det giver det "rigtige" resultat. Esben - 2009-02-09 00:26:15 Jeg lavede dobbelt portion, tilføjede en skefuld kakao, 200g valnødder, 100g mørk chokolade og sørgede for at kaffen var ekstra stærk. Familien var hentrykt! Jeg startede med kold ovn og måtte bage 45min. Jeg brugte foodprocessor til chokoladen, blenderskæret er fantastisk. Solsikkekerner som ristes er et udmærket alternativ til nødder. Søren - 2007-11-16 14:41:51 Og en anelse mere kaffe. ;o) Søren - 2007-11-16 00:45:50 Jeg husker at den ihvertfald var i en stor kogebog der hed "Suhr Mad" . Den kan godt tåle noget mere kakaopulver. :-) BSU - 2007-04-17 07:52:24 Vi har brugt opskriftenj siden jeg var lille - og den er altid et hit. Så vidt jeg husker, kan man også komme mandler i. S.D. - 2005-01-01 01:01:01 Ja, det kan faktisk godt være, jg har den fra min mor. Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Kn det passe at den er fra "den blå bagebog"? -den er ihvertfald god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne