Fru Madsens Æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : S.D. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hele æg, sukker og vanilje piskes sammen, så det bliver tykt og skummende. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes i med let hånd sammen med skrællede æbler der er skåret i stykker.
Dejen fyldes i en bradepande beklædt med bagepapir. Bages i en forvarmet oven i ca. 50 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 47320 gange,
og udskrevet 901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (118 stemmer) |
|
Kommentarer Laila Grosen - 2017-10-19 10:23:31 prøv at drysse med thesukker inden bagning - det giver en makronagtig overflade.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne