Oscars laksepakker
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 100496 gange,
og udskrevet 2944 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2018-09-13 23:33:23 Jeg lavede retten i aften, da jeg ikke kunne få porrer her i Canada, så blev det erstattet med brocolini. Dejlig ret! Tak anonym - 2011-10-22 09:43:08 Jeg bruger grøns b .. Chalfe - 2009-09-16 17:52:14 Jeg laver retten i et ildfast fad, der ligger jeg staniol over. Det bliver super godt. Bente - 2007-11-11 18:36:13 Jeg stilte mine pakker på en rist med mellemrum, de kunne stadig godt bruge 10 min. ekstra. Jeg brugte ingen bouillon. Det smagte fremragende. Gitte - 2007-07-26 13:20:13 Smager bare godt, nem at servere. Bedst at bruge fiskebouillonterninger. Per - 2005-01-01 01:01:01 Stykkerne af bagepapir skal være lige så lange som rullen er bred. Jeg lagde pakkerne i en bradepande hvor de lå ret tæt, og måske derfor de skulle have haft 10-15 min længere. Tror måske at der skal bruges lidt mindre bouillonterning, det øverste lag smagte ret kraftigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne