Specier 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : LE Indsendt : Red : |
|
|
Smør, mel og flormelis æltes sammen og trilles i 2 tykke pølser. Pølserne rulles i groft sukker, hvorefter de stilles i køleskabet til de er hårde (gerne til næste dag).
Imens snittes mandlerne på langs. Husk: De skal ikke smuttes først, da småkagen så bliver ret kedelig at se på (hvidt i hvidt). Mandlens brune yderside giver en god kontrast til den ret lyse småkage. Pølserne skæres nu i ret tykke skiver, og lægges på en bageplade og pyntes med mandelsplitterne. Bages v/ 200 gr til de er lysebrune i kanten. Tips: Pynt evt. med M&M´s, det er børnene helt vilde med. 1 portion giver ca. 110 stk. |
|
Opskriften er vist 12167 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne