Kold hvidløgsbearnaise
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvidløg Indsendt af : Maj Indsendt : Red : |
|
|
Afhængig af hvor stærkt man ønsker dressingen presses hvidlægsfedene ned i bøtten. Rør rundt, og lad dressingen trække 1 times tid på køl. Smag derefter til med ekstra hvidløg hvis ikke den er stærk nok.
Tips: Dressingen er særligt velegnet til grillkødet, stegt ovnkylling, hakkebøf osv. Den nydes kold, og smager fortrinligt. Lad jer ikke skræmme af den besynderlige sammensætning, og den kolde tilberedning. Den er virkelig et hit-hvis man elsker hvidløg! |
|
Opskriften er vist 6645 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne