Rejeroulade 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : marie vorre Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Æg deles og blommer, fløde, spinat, salt og peber piskes sammen. Til sidst vendes de stift piskede hvider i. Spredes ud på en bageplade og bages midt i ovnen i 12 minutter på 200 grader. Afkøles helt inden fyld bliver smurt på. Fyld: Flødeost, hakket peber, hakket purløg og tabasco blandes sammen og smøres ud på den afkølede bund. Rejerne fordeles ovenpå og derefter rulles rouladen. Tips: Rouladen kan med fordel pakkes ind i folie og hvile natten over i køleskabet. Rouladen serveres fint skiveskåret med en god cremefraiche dressing og friskbagt brød. |
|
Opskriften er vist 31207 gange,
og udskrevet 1080 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer hsk - 2010-03-05 11:26:39 kan den fryses anonym - 2008-10-27 11:22:47 Hvor meget spinat??er det frossen spinat?? Flødeost : hvor mange % hvor mange gram ? Rejer - hvor mange gram ? Jeg syns rouladen bliver temmelig "fugtig" , men smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne