Sac Kebabi (Kød i pande)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
Skær kødet ud i terninger og placer det i en pande med solsikke- og olivenolie og steg til kødet er gennemstegt. Panden skal være så varm at kødet ikke koger i dets safter. Sker dette alligevel er det vigtigt at hælde saften fra panden og stege videre ved højere temperatur.
Når kødet er stegt lægges det over i en lukket skål for at holde på smag og varme. På samme pande steges skalotteløg, hakket grønpeber. Kom dernæst hakket tomater, timian, salt og stødt spidskommen i. Lige før servering hældes kød og evt. safter tilbage på panden og det hele steges sammen i et par minutter. Server med ris eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 10669 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer PIXI - 2009-08-18 20:51:55 Lækker opskrift. lavede dobbelt portion til 6 pers med halvt lam og halvt oksekød, men brugte stadig kun 12 skalotteløg. Det smagte supergodt. Det skal vi lave igen en anden gang til gæster. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne