Osmanisk pande/kebab/gryde (Osmanische Pfanne)
Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler:
vask, skræl og skær i små terninger. gulerødder: vask, rens og skær i tynde skiver. aubergine og squash: skyl og halvér, skæres så i ca 1 cm tykke skiver og skær skiverne i ca 1 cm store tern. peberfrugter: renses, halveres, skylles og snittes i ca 2-3 cm lange stykker forårsløg: renses, skylles og snittes til tynde ringe. hvidløg: skrælles og snittes i tynde skiver. tomater: flås, halveres og snit i små stykker Persille: skyl og hakkes fint. Kartofler, gulerødder og peberfrugt brunes i ikke alt for varm olivenolie. Aubergine, squash, forårsløg og hvidløg tilsættes og brunes i kort tid. Tomatpure tilsættes, svitses kort tid og dæk det hele med grønsagsbouillon. tilsæt: salt, peber, 1 tsk Osmansk kødkrydderiblanding, Karry-pulver, chili-pulver samt kommen og citronsaft og bouillonterninger. Retten koges mør ved middelvarme i ca 40-45 minutter. Til sidst blandes tomater og persille i, og retten serveres bedst lunken. Tips: Tyrkisk fladbrød eller ris, smager godt dertil. |
|
Opskriften er vist 29108 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-25 08:34:43 jeg tilsatte 0,5 kg skært oksekød i tern og så passede det til 3 pers, havde osmansk krydderi med hjem fra Tyrkiet og så lavede jeg kartoffelmos til mortensen - 2012-01-15 13:03:50 osmanisk gryde. Hver familie og restaurant har sin egen opskrift,man bruger hvad man har. Er kommet i tyrkit 15 år,og retten varierer gang på gang . Allan - 2010-06-28 10:30:02 Jeg er lige kommet hjem fra Alanya i går, og den opskrift er langt fra rigtig. Og den er med oksekød anonym - 2009-10-05 15:50:01 Hvor meget til denne portion. Er det oksekød eller kylling? Jan - 2009-07-08 16:55:29 det er ikke osmanisk gryde, der er også kød i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne