Indpakket havkat

Indpakket havkat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.havkatfilet
1 dåseflåede tomater
1 porre
2 spsk.kapers
4 spsk.cremefraiche
 salt
 peber
1 knsp.cayennepeber
 olie
 
Opskrift:
Hæld væden fra tomaterne og skær dem i mindre stykker. Skær porren i tynde ringe (kan erstattes af forårsløg). Bland tomater, porreringe, kapers og creme fraiche. Det skal helst være 38 % creme fraiche, da det ikke skiller. Smag til med salt og peber. Placér fileterne på hver deres stykke stanniol, som forinden er smurt med olie. Drys lidt salt og cayennepeber over fisken. Fordel creme fraiche-blandingen ovenpå og luk pakkerne. Sættes i ovnen ved 200° i ca. 20 min.

Servér med bagte kartofler, en citronbåd og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 28848 gange,
og udskrevet 851 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu