Yeine domato la rosp-deij (rasp-indbagte tomater)

Yeine domato la rosp-deij (rasp-indbagte tomater), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt af : kitty

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.oksefars
16 cherrytomater
1 æg (small)
400 g.rasp
2 løg (finsnittet)
3 tsk.tørred hakket basillikun
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland fars, æg, løg og basilikum og krydder med salt og peber. Skær farsen ud i 8 lige store stykker. Form alle fars-stykkerne som rektangler, og halver alle tomaterne. Fordel tomaterne så der er 4 halve på hver fars-rektangel. Rul farsstykkerne sammen om tomaterne og tryk godt sammen i enderne. Rul farsrullerne i rasp, og steg dem i ca. 15 min. eller til de er gyldne. Server brasede kartofler eller en god salat til.

Tips:

Håber at i kan lide dem, da jeg har ændret opskriften en smule :)





karakterer:
Opskriften er vist 8456 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-09 15:35:14
Jeg mener at der er til 2-4 max...

  -   2007-01-09 15:33:57
Vi lavede disse her til en børne fødselsdag, og børnene var da også vilde med dem! Men der var lige lovligt meget rasp tilbage bagefter, så mon ikke 200g er nok?!!