Yeine domato la rosp-deij (rasp-indbagte tomater)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Tyskland Indsendt af : kitty Indsendt : Red : |
|
|
Bland fars, æg, løg og basilikum og krydder med salt og peber. Skær farsen ud i 8 lige store stykker. Form alle fars-stykkerne som rektangler, og halver alle tomaterne. Fordel tomaterne så der er 4 halve på hver fars-rektangel. Rul farsstykkerne sammen om tomaterne og tryk godt sammen i enderne. Rul farsrullerne i rasp, og steg dem i ca. 15 min. eller til de er gyldne. Server brasede kartofler eller en god salat til.
Tips: Håber at i kan lide dem, da jeg har ændret opskriften en smule :) |
|
Opskriften er vist 8456 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne & Jørgen - 2007-01-09 15:35:14 Jeg mener at der er til 2-4 max... Hanne & Jørgen - 2007-01-09 15:33:57 Vi lavede disse her til en børne fødselsdag, og børnene var da også vilde med dem! Men der var lige lovligt meget rasp tilbage bagefter, så mon ikke 200g er nok?!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne