Rabarberkrumble
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen op til 170 grader.
Ælt smør, mel og sukker sammen til en tør smuldrende masse. Skær rabarberstilkene i centimeter tykke skiver. Kog vand op med ahornsirup, og smid rabarberne i. Tag gryden af blusset, og lad rabarberne trække i lagen i fem minutter. Sigt lidt af væden fra, og fordel rabarberne i en smurt tærteform. Fordel smulderdejen ud over, og bag i den varme ovn i 20-25 minutter - eller til kagen er gylden og sprød på toppen. En stor skefuld cremefraiche ovenpå er super! |
|
Opskriften er vist 9006 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne