Rabarberkrumble

Rabarberkrumble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
100 g.hvedemel
100 g.sukker
200 g.rabarber
1 dl.vand
0.5 dl.ahornsirup
 
Opskrift:
Varm ovnen op til 170 grader.

Ælt smør, mel og sukker sammen til en tør smuldrende masse.

Skær rabarberstilkene i centimeter tykke skiver. Kog vand op med ahornsirup, og smid rabarberne i. Tag gryden af blusset, og lad rabarberne trække i lagen i fem minutter.

Sigt lidt af væden fra, og fordel rabarberne i en smurt tærteform. Fordel smulderdejen ud over, og bag i den varme ovn i 20-25 minutter - eller til kagen er gylden og sprød på toppen.

En stor skefuld cremefraiche ovenpå er super!





karakterer:
Opskriften er vist 9006 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu