Indisk Kalkunsuppe
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Indien Indsendt af : Line Grumstrup Indsendt : Red : |
|
|
Svits løg, hvidløg, kalkunkød og karry i olie i en gryde.
Tilsæt tomater, vand, bouillon og væden fra fersknerne.
Lad det koge i 10 min.
Tilsæt derefter fløden og lad simre i 5 min.
Fersknerne skæres i tern og kommes i sammen med bambusskud og evt. kinakål.
Smag til med salt og peber.
Tips: Serveres med noget godt brød. |
|
Opskriften er vist 15525 gange,
og udskrevet 413 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-27 23:13:23 bryder mig ikke om bambusskud. hvad kan man bruge i stedet? kp - 2007-02-07 10:56:25 Med en dl. vand i stedet for to, er suppen så tyk at den nemt kan bruges til ris. Uhmm. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne