Sur stærk suppe
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Læg de tørrede svampe i varmt vand i en halv time, hvorefter vandet hældes væk, fjern de seje svampestilke.
Hattene, der er tilbage skæres først i skiver på den ene led og derpå i strimler på den anden.
Skyl bambus og bønneost i koldt vand og skær dem i strimler, ligesom svampehattene. Det magre svinekød skæres også i strimler på 4-5 cm´s længde Porren snittes i tynde strimler. Maizenamelet røres ud i vand til jævning Ægget sammenpiskes i en skål for sig. Alle ingredienserne stilles parart inden for rækkevide. Bland hønsebouillon, salt, soya, svampe, bambusskud og flæskestrimler i en gryde, som bringes i kog. Lad det koge i ca. 3 minutter. Tilsæt derpå bønneosten, peber og vinaigre. Kog det op igen. Pisk maizenajævningen i suppen til den er jævnet og kog op. Derpå hældes lidt af suppen op i det sammenpiskede æg, det er vigtigt, at suppen ikke koger, når det hældes ned i æggemassen, som i givet fald blot vil stivne. Når denne slat suppe er blandet godt med det sammenpiskede æg, skal det hældes tilbage i den store portion suppe som på dette tidspunkt heller ikke må koge, når æggemassen er kommet i suppen må suppen overhovedet ikke koge mere, derfor skal dette sidste led foregå lige inden suppen serveres. |
|
Opskriften er vist 16003 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Edvard - 2016-01-03 14:02:12 Kinesisk bønneost forekommer i andre opskrifter , men hvad er det egentlig og hvor vigtig er det for retten ? Jeg har lavet stærk kinesisk suppe uden bønneost, den smagte udmærket. Er der nogen der ved hvor "OSTEN " KAN KØBES. Måske den der har lagt opskriften frem her - eller det er måske bare en afskrift af noget andet. mariann - 2009-08-06 22:01:31 hvad er bønneost? og hvor kan man købe det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne