Laks teriyaki
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : Red : |
|
|
teriyakisauce:
Bland bouillonen med forårsløg, chili, eddike (æblecidereddike kan også bruges), soja, ingefær og sukker. Steg laksefileterne i wok eller på pandesammen med halvdelen af bouillonblandingen. Tag fisken op og hold den varm. Kom resten af blandingen i wokken/på panden sammen med de strimlede grønsager (andre grønsager kan også bruges) og svits 5-10 min. Servér laksefileterne og grønsagerne med ris. |
|
Opskriften er vist 15524 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne