Figengrød
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Fignerne lægges i blød i kogt, koldt vand 1 døgn.
Revet citronskal tilsættes. Fignerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min. Saften sødes og jævnes med den i koldt vand udrørte jævning. Grøden koges 1 min., drysses med vaniljesukker og afkøles. Cremesauce eller fløde serveres til. |
|
Opskriften er vist 12419 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-03-13 10:42:32 Opskriften er oprindelig med svesker, men figner kan bruges i stedet, er det friske figner skal de jo ikke udblødes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne