Figengrød

Figengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Figner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.figner uden sten
7.5 dl.kogt koldt vand
0.5 citron skal heraf
75-85 g.sukker
2.5 spsk.Ideal jævning B
1 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
Fignerne lægges i blød i kogt, koldt vand 1 døgn.

Revet citronskal tilsættes. Fignerne koges sagte møre i vandet ca. 15 min.

Saften sødes og jævnes med den i koldt vand udrørte jævning. Grøden koges 1 min., drysses med vaniljesukker og afkøles.

Cremesauce eller fløde serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 12415 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-13 10:42:32
Opskriften er oprindelig med svesker, men figner kan bruges i stedet, er det friske figner skal de jo ikke udblødes.