Kinarejer som på Thule
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt af : Hanne Skou Indsendt : Red : |
|
|
Hæld rejerne i en gryde kogende vand og lad dem koge 4-5 min. De må ikke koge for længe, så bliver de seje.
Skyl/afkøl dem i koldt vand og lad dem dryppe af. Bland ingredienserne i et fad med høje sider og læg de afkølede rejer deri. Rod rejerne godt rund i marinaden. Stil rejerne med marinaden over i køleskabet til næste dag. Opvarm olien på en pande (den ½ dl) og steg rejerne men jævn varme 5-7 min. Serveres med godt brød (evt. 24-timers) og en god hvidvin. |
|
Opskriften er vist 12136 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lonnie - 2010-10-09 07:34:15 Utroligt "autentiske". De smager virkelig som dem vi fik i Vietnam. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne