Kinarejer som på Thule

Kinarejer som på Thule, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hanne Skou

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.Kinarejer (Vietnamesiske)
 
2 dl.god olivenolie eller koldpresset sesamolie
2 dl.sojasauce
1 spsk.red crused peber
1 tsk.knust chili
1 spsk.revet ingefær
1 spsk.revet hvidløg
0.5 dl.olie til stegning
 
Opskrift:
Hæld rejerne i en gryde kogende vand og lad dem koge 4-5 min. De må ikke koge for længe, så bliver de seje.

Skyl/afkøl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.

Bland ingredienserne i et fad med høje sider og læg de afkølede rejer deri. Rod rejerne godt rund i marinaden.

Stil rejerne med marinaden over i køleskabet til næste dag.

Opvarm olien på en pande (den ½ dl) og steg rejerne men jævn varme 5-7 min.

Serveres med godt brød (evt. 24-timers) og en god hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 12136 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-09 07:34:15
Utroligt "autentiske". De smager virkelig som dem vi fik i Vietnam.