Verdens bedste Håkongskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Bent Vagn Køster Indsendt : Red : |
|
|
Det hele røres på en røremaskine til dejen samler sig når den er samlet rulles den ud som pølser Ca som en Rullader stilles koldt i køleskabet til næste dag ovnen sættes til 190 grader
& kagerne skæres ud & bages ca 10 min
til de er svagt lyssebrune stilles til køling på en rist så i en kagedåse
Tips: Når man først har smagt dem så bager man den mange gange & ikke kun til jul Det er verdens bedste småkager af den portion bliver der mange så man har kager for et stykke tid måske? de smager himmelsk Husk de skal kun være meget lidt lyssebrune |
|
Opskriften er vist 10885 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne