Indbagte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges møre og dryppes af. Svits hvidløg, ingefær, løg og kardemomme i olie. Tilsæt kartofler, citronsaft og krydderurter. Rør det godt sammen og lad det køle af. Del butterdejspladerne og skær dem i kvadrater på 12x12 cm. Fordel lidt af kartoffelmassen på halvdelen og pensl med æg, inden de lukkes i trekanter. Overfladen pensles med æg og drysses med birkes.
Bages i ca. 15 min ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 21852 gange,
og udskrevet 368 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne