Indbagte kartofler

Indbagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kartofler i tern
 olivenolie
1 fedhvidløg presset
2 tsk.revet ingefær
1 tsk.løg hakket
1 tsk.kardemomme
1 spsk.citronsaft
0.5 dl.hakkede krydderurter f.eks. persille basilikum oregano timian
1 pk.butterdej
1-2 æg sammenpiskede
 birkes
 
Opskrift:
Kartoflerne koges møre og dryppes af. Svits hvidløg, ingefær, løg og kardemomme i olie. Tilsæt kartofler, citronsaft og krydderurter. Rør det godt sammen og lad det køle af. Del butterdejspladerne og skær dem i kvadrater på 12x12 cm. Fordel lidt af kartoffelmassen på halvdelen og pensl med æg, inden de lukkes i trekanter. Overfladen pensles med æg og drysses med birkes.

Bages i ca. 15 min ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 21853 gange,
og udskrevet 368 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu