Kastaniepure (sød)
Indsendt : Red : |
|
|
Tør kastanierne rene. Skær et kryds i den spidse ende med en skarp kniv.
Kom dem i kogende, letsaltet vand, så de netop dækkes. Kog dem i 10-15 min. Skyl kastanierne under rindende, koldt vand. Pil skallen og den brune hinde af. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og gem dem. Bring en gryde vand i kog, kom de pillede kastanier og vanillebælgen i og kog kastanierne møre under låg i ca. 45 min. Kom de afkølede kastanier i blender eller foodprocessor og blend dem ensartet med fløde og smør. Spæd evt. til med lidt mere fløde eller kastaniekogevand, hvis konsistensen bliver for kompakt. Smag pureen til med sukker og vanillekorn. |
|
Opskriften er vist 8156 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne