Flødeboller 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade og palmin smeltes sammen.
Kræmmerhusene beklædes indvendigt med den flydende chokolade. Æggehvider, sukker og vanille blandes og piskes over vandbad, indtil den er blevet hvid, fast og luftig. Beregn ca. 5 min. Fordel skummet i kræmmerhusene evt. ved hjælp af en sprøjtepose. Sæt vaflerne i køleskabet, indtil de er gennemkolde. Dyp de fyldte vafler i smeltet chokolade, og drys dem evt. med kokosmel. Tips: Hvis vaflerne skal gemmes, så skal vaflerne have chokolade på indersiden, da vaflerne ellers bliver bløde. |
|
Opskriften er vist 18725 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Pigerne . - 2007-01-05 14:34:11 Er denne opskrift god ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne