Fudge (amerikansk julekonfekt)
Oprindelsesland : Amerika Indsendt : |
|
|
Chokoladen hakkes groft og smeltes i en skål over vandbad.
vanillestangen flækkes og marven skrabes ud. Pisk flødeosten cremet med vanilje og tilsæt flormelis lidt efter lidt. Tilsæt den smeltede chokolade vend den forsigtigt i cremen. Nødder kan evt. tilsættes. Smør formen med olie og hæld massen over i formen. Stil formen i køleskabet mindst 1 time. Konfekten deles i små firkanter - der bliver ca. 40 stk. Opbevares i i en tætsluttende beholder i køleskabet eller kan fryses. Læg dem med mellemlægspapir i mellem. Nødder kan evt. tilsættes inden massen hældes i formen. |
|
Opskriften er vist 14412 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2009-12-21 11:32:06 det lyder lækket nam nam super lækket vibeke - 2009-11-30 10:03:08 hvilken " form " er der tale om? Bradepande?, sandkageform? Mille - 2008-05-21 17:44:35 Fudge er ikke kun til jul. Det er noget de laver hele året rundt. (; Jeg ved det 100%, da jeg har boet der. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne