Popcornschoklolade
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt af : Lone Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op og pop majskornene efter fremgangsmåden på pakken. Tilsæt IKKE salt.
Smelt sukkeret til karamel og vend popcornene i lidt ad gangen. Smelt gerne sukkeret ad flere omgange, da det er nemmere at håndtere. Hæld de karamelliserede popcorn ud på en bageplade. Pas på, det er meget varmt. Når alt er karamelliseret, smeltes chokoladen, og popcornene brækkes ud i mindre stykker, og overtrækkes med chokoladen. Vær omhyggelig med at alt synligt popcorn er helt dækket ellers bliver det blødt. opbevares mørkt og køligt. Tips: Det er mest ideelt at bruge en chokoladesmelter, da den har den rette temperatur hele tiden. Brug gerne et par rene arbejdshansker, da det er meget varmt, for det er bedst at trykke de karamelliserede popcorn let sammen med hænderne. |
|
Opskriften er vist 6446 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne