Æbler med rødkål og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Karlsen - Løsning Indsendt : |
|
|
Anderledes tilbehør til julemiddagen.
Først laves en blanding af sukker og kanel (som til risengrød).
Man skære æblet over på tværs, så man tager en hat af (ved stilken)
Derefter udhules æblet med en skarp ske.
Kærnehuset skæres fra, og resten skæres i små stykker.
Kanelblandingen kommer man op i æblet, ryster det lidt rundt så det hænger fast på indersiden.
Rødkålen varmes lidt, æble terningerne tilsættes og det hele smages til med kanel og sukker.
Rødkålen fyldes nu i æblet, og bages i ovnen til de er møre (uden at tage farve).
Velbekommen !
Tips: Dekorativ og spændende tilbehør til din julemiddag |
|
Opskriften er vist 9393 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne