Æbler med rødkål og kanel

Æbler med rødkål og kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karlsen - Løsning

Indsendt :     

Ingredienser:
 Æbler
 Rødkål
 Kanel
 Sukker
 
Opskrift:
Anderledes tilbehør til julemiddagen. Først laves en blanding af sukker og kanel (som til risengrød). Man skære æblet over på tværs, så man tager en hat af (ved stilken) Derefter udhules æblet med en skarp ske. Kærnehuset skæres fra, og resten skæres i små stykker. Kanelblandingen kommer man op i æblet, ryster det lidt rundt så det hænger fast på indersiden. Rødkålen varmes lidt, æble terningerne tilsættes og det hele smages til med kanel og sukker. Rødkålen fyldes nu i æblet, og bages i ovnen til de er møre (uden at tage farve). Velbekommen !

Tips:

Dekorativ og spændende tilbehør til din julemiddag





karakterer:
Opskriften er vist 9393 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu