Æg og tomat

Æg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Amira

Indsendt :     

Ingredienser:
 lidtsmør
3 æg
2 mellemstore tomater
 salt efter behov
 sorte oliven med eller uden sten
 
Opskrift:
Hak tomater, ingen bestemt måde, bare hak.

Smelt smør på panden og kom de 3 æg på. Rør hele tiden. Tilsæt de hakkede tomater og rør og vend æggene med tomaterne.

Serveres med det samme, varmt. Kan spises med sorte/mørke oliven.

Tips:

Dejlig morgenmad! Jeg lavede den engang til aftensmad faktisk.





karakterer:
Opskriften er vist 10359 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-02 18:54:50
En helt okay basis opskrift. Jeg vil dog sige at man kan tilsætte persille og andre krydderier, evt lidt soyasauce.. Og peber.. Peberfrugt kan også bruges sammen med tomaterne!

  -   2009-11-23 20:48:35
Temmelig kedelig smag, kønsløs...