Æg og tomat
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Amira Indsendt : |
|
|
Hak tomater, ingen bestemt måde, bare hak.
Smelt smør på panden og kom de 3 æg på. Rør hele tiden. Tilsæt de hakkede tomater og rør og vend æggene med tomaterne. Serveres med det samme, varmt. Kan spises med sorte/mørke oliven. Tips: Dejlig morgenmad! Jeg lavede den engang til aftensmad faktisk. |
|
Opskriften er vist 10359 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Benjamin Svendsen - 2018-06-02 18:54:50 En helt okay basis opskrift. Jeg vil dog sige at man kan tilsætte persille og andre krydderier, evt lidt soyasauce.. Og peber.. Peberfrugt kan også bruges sammen med tomaterne! mig.1965 - 2009-11-23 20:48:35 Temmelig kedelig smag, kønsløs... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne