Løvstikkelaks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : |
|
|
Drys laksefileterne med salt og peber på kødsiden. Steg med skindsiden ned i ca. 8 min. og vend derefter kødsiden ned i ca. 1 min.
Halvér tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern. Sautér tomater og strimlede peberfrugter på en pande og rør blandingen med sennep samt salt, peber og hakkede løvstikkeblade.
Servér laksen med tomat- og sennepssauté, grøn salat samt kartofler eller pasta. |
|
Opskriften er vist 7958 gange,
og udskrevet 127 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne