Flydende æbleskiver
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt af : Anders E. Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Mel blandes med øl, mælk og den smeltede smør. Æggene deles, blommerne kommes i dejen, mens hviderne piskes stive og vendes i dejen til slut. Æblerne skrælles, udhules og skæres i runde skiver, der koges ganske kort i lidt sukkervand. de tages op efter 0,5-1 minut og køler af og tørrer let. Skiverne dyppes derefter i dejen og koges i svinefedt eller palmin til de er lysebrune. Tips: Serveres fx til kaffe. |
|
Opskriften er vist 16370 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2005-01-01 01:01:01 der skal vist stå 1,25 dl Akita - 2005-01-01 01:01:01 Når der nu under Hvidtøl og Mælk står 25 dl, så menes der vel 2.5 dl af hver eller hvad, syndes det andet lyder lidt vildt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne