Karamelkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Jane Nielsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 49222 gange,
og udskrevet 1555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer ... - 2016-02-06 16:30:52 Skal jeg vente til glasuren er afkølet før jeg kommer den på kagen? Amanda K. - 2012-07-10 14:51:38 kagen var bare såååååå læker!!!!!!!! glasuren var bare god. man kan også bruge glasuren på ander kager :-) simone - 2010-08-14 11:06:09 jeg skal bage den til min skole.. vi har en kagedag, hver fredag.. håber at den er SUPER;D men det ser den ud til at være:) har lige 1 spørgesmål: kan man pynte den..? Kirsten - 2009-07-20 22:58:05 En dag, jeg ikke havde kokosmel i huset, brugte jeg ca. 200 g. makroner i stedet. Det blev den absolut ikke ringere af. Tværtimod... Trine O. - 2009-03-23 11:20:43 Det er en skøn og hurtig kage, som man kan bage mens gæsterne er der. Også utrolig frisk og dejlig efter at have været frosset ned. Glasuren kræver lidt tålmodighed og (minimum) den anbefalde tid. anonym - 2009-03-09 00:52:21 Bunden er smagfuld og lækker. Glasuren smager himmelsk og men var til flere kager.Line fik kvalme af at spise resten!!! Har prøvet at komme en karamelglasur på . Den kunne de fleste af mine gæster bedre lide, da den ikke var så nasset at sidde med. birgitte - 2009-02-26 07:41:32 Jeg brugte opskriften til 12 personer, og der må være noget galt med mål og vægt, for der var glasur til 1½ kage, og selv om den blev kogt i 15 min. var det alt for tyndt. Det er smart at man kan ændre i antal personer, men når ikke teksten ændres, feks. med braddepandeforn, så går det smarte af. julie p - 2008-04-11 12:33:16 Meget lækker kage rikke - 2005-01-01 01:01:01 mums den er bare lækker lækker lækker jane - 2005-01-01 01:01:01 ja men den er BARE så god - prøv den! mig - 2005-01-01 01:01:01 uha den er da vist lidt fed den kage eller hva??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne