Skindstegt rødfisk med ratatouille
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Rødfiskefileterne skylles og duppes tørre, og de krydres med salt. Lad fisken stege i en blanding af olie og smør på skindsiden i ca. 4 min. - kødsiden skal blive mat. I det første minut af stegetiden er det en fordel at presse fisken lidt ned på panden med en spatel eller lignende, for ellers kan den let "krølle" lidt. Så tager du panden af varmen, vender fisken og lader den ligge i ca. 2 min.
Tomaterne skoldes, og skindet trækkes af. Løg, fennikel, squash, peberfrugt (gerne i forskellige farver) og tomatkød skæres i grove tern, og grønsagerne ristes i lidt olie sammen med hakket hvidløg. Tilsæt de flåede, hakkede tomater, smør, frisk basilikum, evt. lidt fløde og smag til med salt og peber. Server rødfisken med pasta. |
|
Opskriften er vist 25912 gange,
og udskrevet 631 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne