Pebernødder uden fedtstof
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Tina34 Indsendt : Red : |
|
|
Rør æg og sukker Ca. 10 min. med elpisker.
Mel, Hjortetaksalt og krydderier sigtes i og dejen æltes.
Dejen deles og rulles i pølser, som så skæres i stykker. (små stykker ca. 1x1 cm)
Rulles til kugler og bages lysebrune ved 190 grader. De skal være helt tørret igennem.
Tips: Pebernødderne hæver til dobbelt størrelse så lav dem lidt mindre end du vil have, og husk god plads på bagepladen. |
|
Opskriften er vist 13394 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-12-19 15:36:04 hvad er hjortesalt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne