Margies phillipinske oksekødsgryde med ananas
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Philipinien Indsendt af : Jane Nielsen Indsendt : |
|
|
Hak løget og svits det i margarine i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og brun det. Hæld hakkede tomater ved. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker og tilsæt dem. skær peberfrugt i små stykker og kom dem ved. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver og tilsæt dem. Ananasskiverne skæres i mindre stykker og kommes i gryden. Tilsæt ca 3 dl vand og tomatpure. kom bouillontern i og lad retten småsimre i ca 1 time. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 9226 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne