Margies phillipinske oksekødsgryde med ananas

Margies phillipinske oksekødsgryde med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Philipinien

PhilipinienIndsendt af : Jane Nielsen

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 løg
5 kartofler
0.5 grøn peber
5 skiver ananas
5 gulerødder
1 ds.hakkede tomater
2 spsk.konc tomatpure
 vand
2 bouillonterninger
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Løse ris
 
Opskrift:
Hak løget og svits det i margarine i en gryde. Tilsæt hakket oksekød og brun det. Hæld hakkede tomater ved. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker og tilsæt dem. skær peberfrugt i små stykker og kom dem ved. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver og tilsæt dem. Ananasskiverne skæres i mindre stykker og kommes i gryden. Tilsæt ca 3 dl vand og tomatpure. kom bouillontern i og lad retten småsimre i ca 1 time. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9225 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu