Pebermynte pastiller
Indsendt af : Lundhus Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviden piskes let og flormelis kommes i. Smag til med pebermynte essensen/olien.
Dejen rulles med en kagerulle ud til ca. ½ cm. tykkelse og stikkes med en snapse glas. Fortsæt processen til der ikke er mere dej. Stil pastillerne på en plade til dagen efter grene køligt. Kom derefter pastellerne i en lufttæt dåse. Hold dem køligt pga. holdbarheden. Tips: Kan pyntes med en dråbe smeltet chokolade eller hel overtrækkes. |
|
Opskriften er vist 7747 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer hvipsen - 2006-12-17 23:05:28 De blev rigtige lækkert. Dog kan man kun rulle dem ud to gange, da massen ellers bliver for tør at arbejde med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne