Kogt torsk med marstallersovs
Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I en stor gryde kommes fisk, salt, peberkorn, eddike, skivet gulerod, skivet løg, laurbærblad og vand der dækker fisken.
Lad det koge op, skru ned, og lad fisken simre i lagen ca. 15 minutter.
Tag gryden af ilden, og lad det trække i gryden, mens bacon skæres i små tern, og steges i eget fedt.
Server med kogte kartofler. Tips: Marstallersovs: Ristet flæsketerninger, oftest af bacon, og i visse hjem svitser man snittede løg sammen med terningerne, mens man i andre blander sennep i fedtet på panden. |
|
Opskriften er vist 34804 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Connie - 2021-02-12 22:38:12 marstallersauce til kogt torsk består af saltede flæsketerninger og sennepssauce |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne