Rullepølse lavet i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : sanne Indsendt : Red : |
|
|
Drys flæskeslaget med salt på begge sider og læg det køligt et døgn. Skyl og tør slaget og bred det ud. Bland krydderierne. Pil og hak skalotteløgene fint og drys krydderierne og løg ud over slaget i et jævnt lag. Rul kødet fast sammen og sy med bomuldsgarn. Snør derefter rullepølsen med bomuldsgarn.
Kom rullepølsen i en stegepose læg den i en bradepande og stil den i ovnen ved 180 grader ca. 1 time og 30 min.
Læg rullepølsen i pres til den er kold.
Tips: Fordelen ved denne metode er at krydderierne bliver i pølsen og at den kraftige sky og krydderfedtet ikke forsvinder i kogevandet. Tips: Krydderimængden kan variere afhængigt af slagets størrelse. Jeg lavede den første gang sidste jul og det må jeg nok sige at det er den bedste rullepølse jeg har lavet. |
|
Opskriften er vist 37450 gange,
og udskrevet 920 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (58 stemmer) |
|
Kommentarer Teddy - 2021-12-10 12:03:46 Jeg dryssede lidt gelatinepulver i sammen med løg og krydderier, det gør den mere skærefast jek - 2015-12-26 10:03:20 Pas lidt på mængden af krydderier, da hele smagen bliver i pølsen. perfekt Marie - 2012-11-29 19:07:36 Hvorfor er så lav vurdering hvis den er så god? Jesper - 2012-09-22 20:07:09 Det er den beste rullepølse til dato. Skal den presses i stege posen ? Henrik N. - 2010-12-02 17:38:13 Jeg lavede den sidste år og der puttede jeg ikke vand i bradepanden - der står ikke noget om det i opskriften og rullepølsen ligger jo i en stegepose, så det er ikke nødvendigt med vand :o) anonym - 2010-11-24 14:24:50 er der vand i bradepanden når den skal ind i ovnen ? Mogens Lauridsen - 2008-12-14 16:42:26 Dem der har givet kommentar eller bare stemt har helt ret. Den bliver bare fantastisk i ovnen. Jeg kom også mere krydderi i - vi kan godt lide en lidt mere stærk smag. Slut med at koge rullepølsen fremover. else - 2008-11-18 19:35:10 mon ikke den kan laves i stegsso???? Grethe K - 2007-02-18 22:21:53 simpelthen perfekt tilberedningdmåde. freddy - 2005-01-01 01:01:01 det er en dejlig pølse har lige haft 10 års jubilæum og alle roste den men jeg brugte noget mere kruderier og en der står |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne