Brunsviger 05
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : esbjerggenseren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
lun mælken og rør gæren ud heri. Blan de øvrige ingredienser i. Slå dejen godt sammen, til den er blank og smidig. Bred dejen ud i en lille smurt bradepande ca. 25x35 cm. og stil den til hævning et lunt sted ca. 20. minutter.
FYLD: Smelt smørret og tilsæt farin. Giv massen et opkog under omrøring. Lav nogle fordybninger i dejen og hæld smør/farinblandingen over. Bages midt i oven ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 90331 gange,
og udskrevet 2462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Caroline - 2012-04-12 18:13:39 Jeg har ikke smagt den endnu, men den har bare at være god, for jeg får gæster :D Helle - 2010-03-20 13:28:17 Dejen er nem og lækker at arbejde med, men smager ikke af noget og fyldet smager alt for meget af smør.. Ikke en opskrift jeg vil bruge igen. 2 stjerner herfra.. Per - 2009-03-06 21:15:23 Der er rigelig dej og fyldet bliver rimelig fast, så god til dem som ikke kan lide fedtede finger lollipop - 2008-10-07 13:02:34 Den smager genialt når man laver den rigtig som jeg gjorde:} Ida - 2008-04-09 12:32:52 Hvis der kommes en knivspids allehånde i dejen, kommer denne til at smage præcis som bagerens. Det samme gælder med en spsk. mørk sirup i "fyldet". hej - 2007-01-18 12:48:44 Fyldet kan med held tilsættes rosiner. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne