Mor Solvejs Klejner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mottemai Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne sammen en ting ad gangen og lidt ad gangen. Læg den færdige dej i køleskabet i 45 min.
Dejen rulles efterfølgende i den tykkelse man ønsker, ca. 4 mm og skæres ud evt. med en klejne spore, vrides og koges i palminen.
Tips: Husk julebag skal ikke være stres men hygge. :-) |
|
Opskriften er vist 9459 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer kevin - 2008-11-08 13:22:48 den færdige dej er meget svær at arbejde med... så put 25 g mel mere i per gang... Penerelle - 2005-01-01 01:01:01 Hvor mange bliver der ud af opskriften ca. ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne