Gravad laks 02

Gravad laks 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.laks
0.5 dl.sukker
0.5 dl.salt
1 spsk.knuste peberkorn
1 bdt.dild
 
 Sauce:
0.5 dl.dijonsennep
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
2 spsk.hvidvinseddike
1 dl.fintklippet dild
 
Opskrift:
Frys laksen ved min._ 20 * i 24 t. så alle mikroorganismer parasitter dør.

Skær laksen i 2 benfri fileter men lad skindet sidde på. Bland sukker salt og knust peber. Dilden skyles grundigt og tørres godt og hakkes. Læg lidt af dilden og krydderureteblandingen på et fad med kanter. Læg den ene med skindsiden nedad. Drys med krydderblandingen og dild. Læg den anden over Drys med resten af krydder og dild blandingen. Fade dækkes med folie og stilles i køleskab i 2 døgn husk at vende dem af of til.

Skæres i tynde skiver på skrå ned mod skindet.

Suace: Bland sennep, sukker, salt og eddike og pisk olien i lidt ad gangen Tilsæt dild salt og peber og server med laksen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gravad laks med rævesauce

karakterer:
Opskriften er vist 9321 gange,
og udskrevet 221 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu