Hakkebøf med spejlæg og bløde løg
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget pilles, deles og snittes. De ristes gyldne i halvdelen af smørret under jævnlig omrøring. De tages af og holdes varme.
Del farsen og form til bøffer. Krydres med salt og peber. Smelt resten af smørret og brun bøfferne i ca. 1 min på begge sider. Skru ned til middel varme og steg bøfferne i ca. 5 min. på hver side. Tag bøfferne af panden og hold dem varme. Slå æggene ud på panden og steg dem ved lav varme til hviden er stivnet. Læg først bøffen på tallerkenen. Ovenpå kommes løgene og på toppen kommers spejlægget. Server rugbrød og rødbeder til. |
|
Opskriften er vist 93991 gange,
og udskrevet 1113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Mr.Culinary - 2012-07-11 14:29:43 Glem også olie, brug en god slip let pande, og udnyt det faktum, at kødet indeholder fedt... Mesterkokken - 2008-05-18 17:00:20 Hvis ½ kg hakket oksekød (500g) skal deles i fire drejer det sig om 125g per bøf og at stege samme 6 minuter på hver side er nok lige i overkanten med mindre man kan lide dem godt gennemstegte! Glem magarinen og brug sund oliven olie i stedet! edol - 2007-12-29 18:54:41 HJÆLP: Har dene ualmindelig skønne, simple ret ikke et fortjent dansk/udenlandsk klingende navn? - Små afvigelser såsom kapers,skivet syltet agurk/cornichons etc. tillades, hvis det letter sprogkyndige. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne