Sauce Diablo
Indsendt : |
|
|
Skær et + med en skarp kniv i toppen af tomaten, inden du skolder den, så du kan pille den i fire træk.
Tomater skoldes i kogende vand et par minutter, skindet fjernes (som når du piller kogte kartofler) og tomatkødet skæres i store tern. Svits nu hvidløg og finthakket chili i et skvæt god olivenolie – mængden er afhængigt af lyst og mod, men saucen skal jo per tradition være stærk og give sved på overlæben ved indtagelsen. Tilsæt tomaterne og lad sovsen koge ved middel varme i cirka 20 minutter. Den skal ende med at tykne lidt, men må endelig ikke koges alt for ”tør”. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 9173 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne