Sauce Diablo

Sauce Diablo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.fuldmodne tomater eller hakkede dåsetomater
 hvidløg
 chili
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær et + med en skarp kniv i toppen af tomaten, inden du skolder den, så du kan pille den i fire træk.
Tomater skoldes i kogende vand et par minutter, skindet fjernes (som når du piller kogte kartofler) og tomatkødet skæres i store tern.

Svits nu hvidløg og finthakket chili i et skvæt god olivenolie – mængden er afhængigt af lyst og mod, men saucen skal jo per tradition være stærk og give sved på overlæben ved indtagelsen.
Tilsæt tomaterne og lad sovsen koge ved middel varme i cirka 20 minutter.
Den skal ende med at tykne lidt, men må endelig ikke koges alt for ”tør”.
Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9173 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu