Pasta a la Vester

Pasta a la Vester, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.margarine
200 g.spaghetti
2 pk.skinkestrimler
500 g.kylling/kalkunfilet
2 peberfrugt
1 løg
150 g.ærter
 
 Salt
 Peber
 Basilikum
 Oregano
 
Opskrift:
Kog spaghettien.

Steg derefter kylling/kalkunfiletten på panden, og skær den i små stykker.

Skær også løg og peberfrugt i små stykker.

Smelt 50g margarine i en gryde og svits først løgene. Derefter kommes peberfrugt og ærter i, og til sidst kylling/kalkunen og skinken.

Blandingen krydres med salt, peber, oregano og basilikum, efter hvor krydret man ønsker det.

Smelt 50g margarine på en pande og svits speghettien, end til de har løsnet sig.

Derefter hældes blandingen over spaghettien og det hele blandes sammen.

Derefter er retten klar til servering.





karakterer:
Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god og nem at lave. Brugte mini mejs i stedet for ærter og krydrede med karry- rigtig godt :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er rigtig god. Er hurtig og nem at lave, og falder i alles smag..