Pasta a la Vester
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kog spaghettien.
Steg derefter kylling/kalkunfiletten på panden, og skær den i små stykker. Skær også løg og peberfrugt i små stykker. Smelt 50g margarine i en gryde og svits først løgene. Derefter kommes peberfrugt og ærter i, og til sidst kylling/kalkunen og skinken. Blandingen krydres med salt, peber, oregano og basilikum, efter hvor krydret man ønsker det. Smelt 50g margarine på en pande og svits speghettien, end til de har løsnet sig. Derefter hældes blandingen over spaghettien og det hele blandes sammen. Derefter er retten klar til servering. |
|
Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god og nem at lave. Brugte mini mejs i stedet for ærter og krydrede med karry- rigtig godt :-) Bertil - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god. Er hurtig og nem at lave, og falder i alles smag.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne