Rådyrbov - gullasch
Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov Indsendt af : per iversen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres ud i passende gullasch stykker.
Kødet vendes i hvedemel. Kødet brunes i en pande af flere gange, det brunede kød kommes i en stor gryde. De hakkede løg kan drysses over den sidste portion kød når det er brunet på den ene siden og svitses med her. Herefter tilsættes salt og peber. rosenpaprika, chili. hvidløg, løg, enebær. Til sidst de hakkede tomater, vand samt bouillonterninger. Skal stå og simre under svag varme i mindst 2-3 timer. Herefter har du garanti mørt kød i gryden, velbekomme. Tips: Kan evt. suppleres med Svampe og forhåndenværende grøntsager. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 70025 gange,
og udskrevet 1984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Harald - 2022-03-22 15:18:38 Lækkert 👍 lotte maria - 2013-09-28 17:02:16 Fantastisk opskrift, serverede den med ris istedet for kartofler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne