Gammeldags fastelavnsboller med sukat og rosiner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Se kokkens favoritopskrift på Hedeviger - Gammeldags Sønderjyske fastelavnsboller med sukat og rosiner
|
Opskriften er vist 52223 gange,
og udskrevet 1484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer tina - 2011-02-10 08:15:59 er de sådan lidt wienerbrøds-agtige???synes det lyder lidt voldsomt med 500 g margarine til 500g mel... chi - 2007-07-21 21:51:45 oorv deter jo de gode gamle i en lidt anden tradition :D hehjemme er det så til fødselsdage, de er forresten super gode hvis man kommer noget reven citronskal i :) -husk dog det skal være usprøjtede citroner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne