Forloren Hare 03
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Køkkenskriveren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Farsen røres som til frikadeller.
2 stk. bagepapir på ca. 40 cm, bredes ud på bordet. 4-5 stk. bacon bredes ud på bagepapiret med ca. 5 cm mellemrum, herpå lægges halvdelen af farsen i en "pølse", baconstrimlerne krydses over farsen og "haren" rulles stramt ind i bagepapiret. Enderne bukkes opad og lægges i et ildfast fad. Det samme gøres med den anden halvdel af farsen. Bages v. 180 grader C alm. ovn 40-45 min. Lad dem stå og trække 5-10 min. inden saften der ligger i bagepapiret hældes forsigtigt i en skål. Tag en "hare" ad gangen ud af bagepapiret og brun på en pande uden fedtstof. Tag "harerne" af panden. Sauce 1: Kog panden af med lidt vand. Kom bouillonen og kødsaften i samt fløde rørt med hvedemel, ribsgele og lidt kulør. Lad simre et par min. Si saucen. ELLER sauce 2: Udskift ribsgelen med 1-2 tsk. Blå Castello samt 1-2 tsk. tyttebærsyltetøj. Ellers samme fremgangsmåde. Der bliver ca. 2 1/2 dl. kraftig og velsmagende sauce. Serveres med kogte kartofler, tyttebærsyltetøj og evt. waldorfsalat |
|
Opskriften er vist 37310 gange,
og udskrevet 843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2010-10-08 08:16:11 En lidt anderledes opskrift, men rigtig lækker. Bare et spørgsmål: Hvorfor skal haren deles i to? Britt - 2008-03-20 11:08:53 Rigtig god. Smart at rulle farsen i bagepapir, det bliver pæne stykker at skære bagefter, og det er nemt at hælde saften fra. Har lavet sauce 1, og den smager skønt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne