Gullasch (fedtfattig)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
Fotograf: Jytte |
|
Løgene hakkes og steges i en gryde.
Oksekød i tern svitses til det er brunet. Hvidløget presses og kommes ved kødet. Vand hældes ved så kød og gulerødder er dækket. Krydderierne tilsættes. Gulerødder skrælles, skæres i skiver og kommes i gryden. Kødet koges under låg og ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time. Ketchup tilsættes og retten smages til. Maizena udrøres i kold vand, og retten jævnes hermed. Tips: Retten serveres med kartoffelmos og en god salat. |
|
Opskriften er vist 111796 gange,
og udskrevet 4399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (67 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2013-11-17 17:22:00 Undgå ketchup som er forfærdelig i gullasch. Kom ægte paprika i allerførste og brænd den af i gryden i fedststof. Tilsæt i stedet tomatpuré fra f.eks en brik COF - 2010-01-12 20:14:32 rigtig god ret.. jeg tilføjede intet fedtstof, men svitesede løgene ved medium/lav varme og puttede kødet i.. blev en vellykket ret.. anonym - 2009-07-18 11:45:50 Super lækker opskrift.. det smager super godt Aage Voigt - 2009-02-04 19:24:41 Prøv f.eks. at brune kød og løg i sesamolie og tilsæt ½ dl. mild sød chilisauce det giver en hel utrolig pikant smag, - og selfølgelig ikke ketchup - men flåede tomater. Frk.c.m.o. - 2009-01-22 08:35:41 Nu er jeg utrolig dårlig til at følge en opskift, så tilføjede en dåse flåede tomater, porer, og brugte okskebov - med fedtet skåret fra, en spsk ketchup, mere paprika, og kun et stort løg. DET BLEV SUPER GODT!!! Retten fik dog lidt længere end en time, da jeg synes kødet ikke var mørt nok. Lilly - 2008-09-28 13:23:27 Jeg synes det er alletiders gullasch god opskrift anonym - 2008-09-22 17:29:33 der skal ikke ketchup i gullash, men evt. en ds. flåede tomater, porre, champignon.frisk timian, og et lille kraftben ved Birgitte - 2008-02-09 16:54:17 Kød og løg kan sagtens steges i lidt alm. mad olie, og det er stadig fedt fattigt. Anni - 2005-01-01 01:01:01 steg det i en gryde i lidt becel flydende margarine Weber - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med Tomatpyre Henrik - 2005-01-01 01:01:01 Hvad steger du løgene og kødet i? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne