Tunmousse 23
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : jn32 Indsendt : Red : |
|
|
Dryp tunen af i en si, rør den ud med en håndmixer.
Pisk fløden til skum, bland cremefraiche, mayonnaise, flødeskum i tunen. Opblød husblasen i kold vand og vrid vandet af, lun citron/lime saften og bland det med husblasen, bland her efter i tun massen under om røring. Tilsæt kaviaren. Hældes i en form og stilles koldt, gerne i en fryser. Tages ud ca. 1-2 timer før servering og pyntes. Tips: Den kan fryses ned, men lad vær med at pynt den hvis du vil fryse den ned. |
|
Opskriften er vist 17134 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-20 14:00:27 kirsten.... du har selv skrevet det forkert.. det staves mayonnaise nu vi skal rette og idag må man skrive det som man vil... man lav det da du jo godt kan se hva der skal stå *s'.. Kirsten - 2011-03-06 23:26:11 Hmm det staves Mayonaise og Creme Fraiche for en god ordens skyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne