Mårslet Julesnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt : |
|
|
Hæld posens indhold i et glas.
Hæld snapsen over.
Hæld gennem kaffefilter efter 3 døgn.
Tips: Julesnapsen er udviklet af erfarne brændevinsamatører. |
|
Opskriften er vist 13729 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Thomsen - 2007-07-20 00:10:54 Hvad synes du om snapsen? Jeg har næsten lavet den selv! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne