Flækket mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Eva Sloth Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden skæres halv igennem fra hoved til hale. Trykkes flad, så den ligner en flankesteak.
Olie og krydderier hældes i en pose og mørbraden lægges i posen. Luk posen og fordel marinaden på mørbraden ved, at trykke på den. Kan lægges i køleskabet til senere, men kan også steges eller grilles med det samme, ca. 8 min i alt. Hvile ca. 5 min. og skæres i tynde skiver, skæres skrå (ligesom røget laks). Tips: Pomfritter, bearnaisesauce og en god salat, smager godt til. Eller bagekartofler og hvidløgssmør. |
|
Opskriften er vist 88854 gange,
og udskrevet 679 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2008-09-10 13:00:19 rigtig god, nem, hurtig og sund. smager lige godt om den er stegt på panden eller grillet. Line - 2005-01-01 01:01:01 Er dejlig nem, når man skal grille, den tager ikke så lang tid om at blive færdig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne